Czech freestyle bmx association - Česká freestylová bmx asociace - CFBA

Czech freestyle bmx association

Česká freestylová bmxová asociace

LZN 2022 - Kde se dají vyjet body?

Pro letošní rok je prozatím vybrán pouze jeden závod v kategorii LZN, která je přiřazována českým parkovým závodům.

Publikováno 11.4.2022

Výsledky Mistrovství České republiky Park 2021

Kompletní výsledky ze závodu Mistrovství ve Freestyle BMX 2021 Park

Publikováno 16.8.2021

Česká výprava na MS 2021

Výjezd České reprezentace na Mistrovství Světa 2021. Členové výpravy: Martin Habada, Martin Dražil, Kateřina Jalůvková a Jakub Benda coby doprovod.

Publikováno 20.6.2021

BMX Style Benjamin: Výsledky pohnuly s pořadím

V sobotu 12.6.2021 proběhl závod BMX Style Benjamin. Tento závod byl bodován dle aktuálního nominačního systému pro výběr reprezentantů. V článku naleznete Výsledky s krátkým shrnutím z pohledu Patrika Fafka.

Publikováno 14.6.2021

LZN: BMX Style Benjamin 12.6.2021

BMX Style Benjamin 2021. Čtrnácté pokračování populárního BMX závodu ze série jarních závodů určených zejména mladším jezdcům. BMX Style Benjamin je závod, který přináší šanci začínajícím jezdcům a to v kategorii Benjamin a Benjamin Expert. Následuje závod pro starší a zkušené jezdce v kategorii ELITE MEN pro kluky a ELITE WOMEN pro holky. Z výsledků kategorií Elite získají jezdci příslušné body, podle kterých se vybírají jezdci do české reprezentace.

Publikováno 21.5.2021

Změna výběrového systému reprezentantů pro rok 2021

Vzhledem ke koronavirové situaci po celém světě a s tím souvisejících změn v rámci UCI byl nastaven upravený systém pro výber reprezentantů pro rok 2021.

Publikováno 19.5.2021

« | 1 2 3 4 5 6 7 8 | »