Czech freestyle bmx association - Česká freestylová bmx asociace - CFBA

Czech freestyle bmx association

Česká freestylová bmxová asociace

Licence UCI

Každý jezdec, který se chce zúčastnit jakéhokoli závodu spadajícího pod UCI (např. Fise WorldCUP), a který chce mít započten výsledek daného závodu do celkového světového UCI rankingu, se musí stát členem národní cyklistické federace v dané zemi. Tímto způsobem obdržíte licenci, která Vám poskytne právo účastnit se a sbírat body z akcí UCI Freestyle BMX. POZOR! Pro každý rok je nutné si založit licenci novou, nebo prodloužit platnost stávající. Nelze tak uplatnit např. licenci z roku 2021 na UCI závodě v roce 2022.

UCI - Freestyle BMX Park

Proč mít licenci

Licence UCI je základní identifikace závodníka, který se chce účastnit závodů UCI. Závody UCI zahrnují: Olympijské hry, Mistrovství světa, Světový pohár, Mistrovství Evropy, Závody úrovně C1, HC a Mistrovství České republiky.

Počet jezdců s platnou UCI licencí zásadně ovlivňuje pohled na Freestyle BMX jako olympijský sport. Vyzýváme proto aktivní jezdce, aby podpořili Freestyle BMX pořízením UCI licence. V budoucnu to tak může znamenat celoroční aktivnější program pro celou komunitu Freestyle BMX.

Jak založit licenci novou, nebo prodloužit její platnost do dalšího roku

Založení úplně nové licence

1) Na e-mail licence@cfba.cz zašlete:

Vyplněnou žádost, kterou naleznete na webu CSC - přímý odkaz

• Jako klub uveďte Czech Freestyle BMX Association
  • Kategorie: MUŽI BMX-ELITE-BMX (15+), JUNIOR-BMX (mladší 15 let). Pokud je jezdci méně než 10 let, prosíme o kontaktování na adrese erik.figar@cfba.cz

2) Naskenovanou profilovou fotku (formátu občanského průkazu)

3) Naskenovaný podepsaný souhlas GDPR - zde

4) Nouzový kontakt = Jméno, Příjmení a telefonní číslo osoby blízské, na kterou je možno se obrátit v krizových situacích.

Pozn. povolenými formáty jsou .jpg .pdf. .doc .docx

5) Na účet 2001604171/2010 zašlete částku 450 Kč. (400 Kč je cena licence UCI, 50 Kč je administrativní poplatek Českému Cyklistickému Svazu). Do zprávy pro příjemce uveďte jméno jezdce, který žádá o licenci.

Prodloužení platnosti = měl jsem licenci, ale už není platná

1) Zašlete email na licence@cfba.cz s požádáním o obnovení licence. Součástí emailu musí být (pokud nebyl minule) nouzový kontakt = Jméno, příjmení, telefonní číslo osoby blízské, na kterou je možno se v krizových situacích obrátit. Nově také podepsaný souhlas s GDPR - odkaz.

2) Na účet 2001604171/2010 zašlete částku 450 Kč. (400 Kč je cena licence UCI, 50 Kč je administrativní poplatek Českému Cyklistickému Svazu). Do zprávy pro příjemce uveďte jméno jezdce, který žádá o licenci.